Starline Roldeck lamellen van hoge kwaliteit

Starline biedt diverse soorten Roldeck lamellen. Zo kiest u altijd de lamel die past bij de omstandigheden van uw binnen- of buitenzwembad en het interieur of exterieur. De lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, ondoorzichtig of transparant en een solar-uitvoering.

Polycarbonaat lamellen

Nieuw in het programma! De zeer stabiele en esthetische brede Starline Roldecklamel van 83mm en 16mm dikte. Een lust voor het oog en met veel praktische voordelen. De lamellen zijn geproduceerd uit 100% polycarbonaat. De lamel is voorzien van een gepatenteerde anti-alg sluiting waardoor aanhechting van alg nauwelijks mogelijk is.


HQ lamellen

De High Quality lamel is vervaardigt uit het beste polycarbonaat dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. In plaats van een UV-beschermlaag achteraf aan te brengen, is de UV bescherming verwerkt in het materiaal van de lamel. Daardoor is de HQ lamel nog beter bestand tegen slijtage, extreme weersomstandigheden en hoge temperaturen.


PVC lamellen

PVC lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, ondoorzichtig, transparant of solar. De transparante lamellen vormen ‘s avonds, in combinatie met onderwaterverlichting, een sfeervol geheel. De solar versie geeft de warmte, opgenomen door de zon, af aan het zwembadwater. Dit levert energiebesparing op. Daarnaast heeft u in de zomermaanden geen bijverwarming nodig.


Proflex lamellen

ProFlex lamellen zijn zeer stabiel door de PVC geschuimde kern. Aan de zijkanten is de lamel esthetisch afgewerkt waardoor deze uitermate geschikt is voor zwembaden met een bijzondere vorm. De lamellen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn slagvast, flexibel en gemakkelijk in onderhoud.