Zwembadafdekking Starline Roldeck

Een zwembadafdekking is dé oplossing om uw zwembad te beschermen tegen de elementen en vergroot de veiligheid van uw bad. Een zwembad dat blootgesteld wordt aan weer en wind zal sneller vervuilen. Een zwembadafdekking biedt direct enorm veel voordelen en vraagt zeer weinig inspanningen. Wanneer u het bad niet gebruikt sluit u eenvoudigweg de (automatische) zwembadafdekking. Dit bespaart een flinke portie onderhoud en vermindert het energieverbruik en daarmee de kosten. Ook is uw zwembad veilig afgesloten voor spelende kinderen en huisdieren. 

Zwembadafdekking ondergronds

Een zwembadafdekking ondergronds werkt volledig automatisch en rolt de lamellenafdekking door middel van een buismotor op en af. Bij een zwembad met nis, rolt de afdekking op in de nis onder het terras waardoor de afdekking onzichtbaar is weggewerkt.


Zwembadafdekking opbouw

Het kan zo zijn dat uw locatie geen ruimte biedt om een Roldecksysteem ondergronds te plaatsen. Dan is een zwembadafdekking met opbouwsysteem zoals een Roldeck EasyCover dé oplossing. Dit systeem werkt volledig op zonne-energie en kan automatisch geopend of gesloten worden.


Zwembadafdekking geschikt voor vrijwel alle zwembaden

Vrijwel alle Starline zwembaden zijn volledig voorbereid op het integreren van het Starline Roldeck. Het Starline Roldeck is verkrijgbaar voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden. 

Met een zwembadafdekking bespaart u energie

Starline biedt u een energiebesparende oplossing in combinatie met minder onderhoud. Door gebruik te maken van het Starline Roldeck blijft het zwemwater warmer, schoner en vraagt het minder onderhoud. Gecombineerd met Solar lamellen, voor een optimale verwarming van het water door middel van zonlicht, bespaart u daarnaast fors op verwarmingskosten. Een andere energiebesparende manier van verwarmen is met de Starline warmtepomp. De warmtepomp zet de buitenlucht om in de gewenste watertemperatuur voor uw zwembad.