Whirlpool

Starline whirlpool modellen

Ontdek de weldaad van een Starline whirlpool in uw tuin, op uw dakterras of in uw eigen wellness ruimte. Heerlijk ontspannen in warm water, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ieder seizoen ervaart u de ontspanning en het comfort van een spa. Haal de luxe van wellness in huis met een Starline whirlpool. Bekijk hier alle Starline whirlpool modellen.

Starline whirlpool. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie

Starline whirlpools‘s worden met de hand vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring. Hoogwaardige en natuurlijke materialen worden hierbij toegepast in combinatie met de laatste stand van de techniek. Duurzaamheid en innovatie zijn de kernbegrippen om comfortabel en bewust te kunnen genieten.

Bewust ontspannen kan met Starline whirlpool omdat onderhoudsvriendelijke, energie- en waterbesparende innovaties zijn ontwikkeld. Uw persoonlijke wensen staan daarbij voor ons altijd centraal, zowel voor als na de aanschaf.

Luxe whirlpools

Hydrotherapie wordt al duizenden jaren toegepast, van de gemeenschappelijke badhuizen in het oude Rome tot de natuurlijke warmwaterbronnen die zo geliefd waren bij de Indianen. Vandaag de dag is een whirlpool de plek om een hydrotherapie te ervaren en samen te zijn met familie en vrienden.

Whirlpools die voldoen aan uw wensen

Een whirlpool betekent iets extra's voor lichaam en geest. De mogelijkheid elke dag een moment te kunnen nemen om te ontspannen met familie, vrienden of alleen, met uw favoriete muziek en de masserende werking van het bruisende water. Er zijn diverse extra opties mogelijk. Zowel op esthetisch vlak tot het zit- en/of ligcomfort. U kiest wat bij uw levensstijl past.

De voordelen op een rij:

Europese kwaliteit

  • De betrouwbaarheid van een Europees product
  • Ontwerp op basis van Europese behoeften
  • Met zorg en met de hand gemaakt van kwaliteitsproducten

Duurzaam

  • Milieu- en gebruiksvriendelijker dan andere spa's:
  • Energiezuinig: 4 voudige isolatie
  • Uitvoerig getest door TNO & TÜV

Personalisatie naar uw wensen

  • Geheel op basis van uw wensen en behoeften samen te stellen
  • Optimale ontspanning, massage en entertainment: keuze uit diverse pakketten