Starline zwembaden

Service

Zwemplezier tot in lengte van jaren
Van uw zwembad, whirlpool of sauna genieten zonder zorgen, dat betekent natuurlijk ook: vertrouwen op een perfecte service. Wat dat betreft zit u helemaal goed bij Waterstijl, want we maken het u graag in alle opzichten makkelijk. Zowel voor, tijdens, als na uw aankoop.

Gedegen advies in de showroom of bij u thuis
Al in uw oriëntatiefase adviseren we u uitgebreid, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarbij bent u zes dagen per week van harte welkom op op ons kantoor te Dordrecht, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op afspraak. Als u wilt, komen we uiteraard ook bij u thuis om de mogelijkheden ter plaatse te bespreken. Zolang ú maar volkomen zeker kunt zijn van eindeloos zwemplezier!

Complete nazorg van a tot z
Ook als uw zwembad, whirlpool of sauna eenmaal in gebruik is, staan we het hele jaar voor u klaar. We informeren regelmatig naar uw ervaringen en als er onverhoopt eens iets is, lost onze storingsdienst het binnen de kortste keren voor u op. Zomer- en winterklaar maken is voor ons bijna dagelijkse routine.

U kunt ons altijd bellen voor periodieke controles en onderhoud, maar u kunt ook een apart service- en onderhoudscontract afsluiten. In dat geval nemen we elke keer zelf tijdig contact met u op voor een afspraak.

Wat ons betreft levert een zwembadbouwer pas topkwaliteit, als hij ook topservice verleent. Wilt u meer weten over de service van Waterstijl, klik dan op een van de onderwerpen hiernaast en lees per product hoe ver onze service wel gaat.