Dynamic-line

Zwembadreiniging

Een zwembad vergt onderhoud. Voor elke zwembadbezitter is dat een feit en noodzaak. Naast de filtering en zuivering van het water is het belangrijk regelmatig in en om het zwembad vuil zoals bladeren of dennenaalden te verwijderen.

Een filter verwijdert niet al het vuil. Grover vuil, zoals bladeren, zult u zelf uit het zwembad moeten verwijderen. Dat kan handmatig, bijvoorbeeld met behulp van een schepnet, maar u kunt ook een automatische bodemzuiger inzetten om uw zwembad grondig te reinigen. Dit scheelt tijd en is een zeer handige en efficiënte wijze om uw zwembad schoon te houden.

Reiniging met een bodemzuiger

Een bodemzuiger is een apparaat dat u in het zwembad zet en waarmee (grof) vuil eenvoudig wordt verwijderd. starline biedt een uitgebreide range aan nieuwe generatie automatische bodemzuigers. zodat u altijd een model kunt aanschaffen dat is afgestemd op uw zwembad.

Hoe werkt een bodemzuiger

Een bodemzuiger baant zich een weg over de zwembadbodem en -wanden en zuigt vuil en bladeren op. De apparatuur bevat geavanceerde software waardoor u veel parameters kunt besturen en regelen.

De nieuwe generatie bodemzuigers

Starline biedt automatische bodemzuigers uitgerust met de nieuwste technologie in zwembadreiniging:

Bodemzuiger voor een rechthoekig zwembad

De bodemzuigers in deze categorie zijn geschikt voor reguliere (rechthoekige) zwembaden van 10 tot 12 meter lengte. Ze reinigen de bodem en bodem/wandhoek, de waterlijn en de wanden en worden geleverd met een handige verrijdbare caddy. Het vuil verzamelt zich in een cartouche of een filterzak. De meest uitgebreide bodemzuiger uit deze serie geeft een indicatie op de transformator wanneer de filterzak vol is en wordt geleverd met een afstandsbediening en extra derde borstel.

Bodemzuiger voor een vrije vorm bad

Deze bodemzuiger is bijzonder geschikt voor vrijevormbaden met een lengte tot 15 meter. Ook ideaal bij 'obstakels' zoals eilandjes, pilaren en bruggen. Deze bodemzuiger is uitgevoerd met een gyroscoop waardoor deze in vrijevormbaden toch in rechte banen kan lopen en garant staat voor een nauwkeurige werking. Deze bodemzuiger is inclusief handige caddy en afstandsbediening. Dit is de enige zwembadreiniger aangedreven met een accu.

Bodemzuiger voor een natuurlijk zwembad

Deze zwembadreiniger is vriendelijk voor flora en fauna en daardoor bijzonder geschikt voor natuurlijke zwembaden of zwemvijvers. Dit apparaat beschikt over extra functies voor de specialistische reiniging van biologische zwembaden en is geschikt voor baden tot 15 meter lengte. Bladeren en ander vuil worden op een efficiënte manier verwijderd door middel van de interne filtering of via een externe pomp of filterinstallatie. Vloer, wanden en waterlijn worden hierbij geschrobd.