Nova Line

Accessoires

Zwembadverlichting

Zwembadverlichting bepaalt de sfeer en uitstraling van een zwembad. Er zijn twee typen verlichting: LED of halogeen. LED wordt steeds populairder door de kleuropties en de energiebesparing. U kunt de kleurstelling volledig regelen en bepalen aan de hand van uw stemming op dat moment.

Deze gewenst kunt u er voor kiezen de kleuren langzaam in elkaar over te laten lopen. Voor het creëren voor een wat intiemere sfeer kunt u het licht eventueel ook nog wat dimmen. Daarnaast zorgt het er natuurlijk ook voor dat u ook ‘s avonds kunt zwemmen in een verlicht zwembad.

Vele voordelen
‚ÄčLED-verlichting is energiebesparend en dus kostenbesparend. LED-lampen hebben een langere levensduur en diverse kleurwisselingen en kleuropties zijn mogelijk.

Jetstream

Een jetstream zorgt ervoor dat u tegen een sterke waterstroom in kunt zwemmen terwijl u toch op dezelfde plaats blijft. Zo kunt u in een zwembad met beperkte afmetingen, toch krachtig zwemmen en zodoende werken aan uw conditie. Ideaal om uw dag mee te beginnen.

Een waterval in uw zwembad

Een andere manier van stromend water is een waterval. Dit is een genot voor spelende kinderen en geeft een extra luxe uitstraling aan uw zwembad. Starline biedt u de keuze uit een ronde straal, de zogenaamde straalpijp of een platte straal, de vloedgolfdouche. Beide soorten zijn leverbaar in een smalle of brede uitvoering. Uw keuze is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. 

Onderwatermassage

Als u na een dag hard werken eens lekker wilt ontspannen in verkoelend water dan biedt een massagestation uitkomst. Dit station met diverse massage-inpuiters wordt in de wand van uw zwembad geplaatst en geeft u een ontspannende massage terwijl u geniet van een verfrissende afkoeling.

Onderwaterluidsprekers

Muziek onder water. Door het inbouwen van onderwaterluidsprekers in uw bad prikkelt u uw zintuigen onder water. Water is een zeer goede geleider van geluid. Het luisteren naar muziek onder water is een heel andere ervaring. Luister naar uw favoriete muziek terwijl u heerlijk achterover in het water ligt of onderwater zwemt.

Buitendouche

Voordat u het zwembad betreedt kan het heerlijk zijn om vooraf gebruik te maken van een verfrissende douche. Vooraf afspoelen voorkomt tevens dat er onnodig vuil zoals zand of gras in uw zwembad terecht komt. Daarnaast is een luxe RVS buitendouche een lust voor het oog en kinderen vinden alle vormen van water een plezier om mee te spelen.